fbpx

Онлайн магазин за природни продукти

За да подпомогне избора на правилните продукти за Вас, сайтът New Era For Health предлага безплатна консултация със сертифициран нутриционист.

Елена Морунова

Елена Морунова е сертифициран нутриционист и консултант на сайта New Era For Health. Работата й е фокусирана върху изграждане на здравословен начин на живот чрез осъзнаване и промяна на навиците в ежедневието. 

В работата си използва екологичен подход за подобряване на здравето, който не включва изтощителни диети, гладуване и фармацевтични продукти. Нейният уникален подход цели да възстанови нарушените процеси в тялото, вместо да заглушава симптоми.

Консултацията с нутриционист е подходяща за всеки, който желае да разшири своите знания относно правилното хранене, комбиниране на храните, въздействието им върху здравето, да оптимизира менюто за себе си и своето семейство, съобразно индивидуалните нужди или особености на начина на живот.

Ние вярваме в силата на природата и нейната способност да подпомага нашето здраве и благополучие. Нашият сайт е създаден с една цел – да ви предложи богат и разнообразен избор от висококачествени природни продукти и натурални храни, които подпомагат вашия път към по-здравословен начин на живот.

Подбраните продукти в сайта имат множество ползи, свързани с превенцията на различни заболявания и поддържане на оптималното здраве и благосъстояние:

Подсилване на имунната система: Много от нашите продукти съдържат витамини, минерали и антиоксиданти, които подпомагат здравата функция на имунната система. Това може да помогне за предотвратяване на вирусни и бактериални инфекции.

Подобряване на работата на сърдечно-съдовата система: Някои хранителни добавки могат да подпомогнат здравето на сърцето и сърдечно-съдовата система, като помагат за поддържане на нормално кръвно налягане и нива на холестерол.

Защита от оксидативен стрес: Антиоксидантите в природните продукти помагат на клетките да се защитават от увреждане, предизвикано от свободните радикали, и така поддържат младостта и здравето на организма.

Здрави стави и кости: Калций, магнезий и витамин D, съдържащи се в тези продукти, подпомагат здравето на ставите и костите, предпазвайки от различни ставни заболявания и остеопороза.

Подобряване на психичното здраве: Витамини от група B и магнезий могат да подпомогнат при справяне със стреса, подобряване на концентрацията и поддържане на добро настроение.

Помагат при правилното хранене: Природните продукти са често богати на фибри и витамини, което подпомага правилната храносмилателна функция и предотвратява хранителни дефицити.

Помагат при поддържането на здравословно тегло: Някои добавки могат да контролират апетита и насищат организма, помагайки в процеса на поддържане на желаното тегло.

Подпомагат общото благосъстояние: Стимулират общото благосъстояние и допринасят за подобрение на качеството на живот чрез поддържане на енергия, жизненост и виталност.

Важно е да се обърне внимание на това, че природните продукти и хранителни добавки не заместват балансираното хранене и здравословния начин на живот. Те се използват като допълнение към здравословния режим и могат да бъдат ценен инструмент за предотвратяване на различни заболявания и подпомагане на общото здраве.