fbpx

Онлайн магазин за природни продукти

New Era For Health – здравето не е лукс, а необходимост за по-добър живот!

ЕКИП

Част от нашия екип, който се грижи клиентите да получават най-доброто от предлаганите продукти

елена морунова

Нутрициолог

Казвам се Елена и съм сертифициран нутрициолог.

Използвам екологичен подход за подобряване на здравето в работата си. Аз съм против изтощителните диети, гладуването и фармацевтичната химия. Моят подход е да възстановя нарушените процеси в тялото, а не да заглушавам симптомите.

Не лекувам болести, помагам за предотвратяването им.

Целта ми е да помогна за решаването на вътрешни и външни здравни проблеми, без да прибягвам до шокови методи.

В резултат на моите препоръки клиентът получава:

– детокс на тялото
– красота на кожа, коса
– преодоляване на хранителните зависимости
– превенция на черния дроб и бъбреците
– възстановяване на нервната система
– прочистване на лимфната система
– укрепване на сърдечно-съдовата система
– здравословно функциониране на храносмилателен комплекс
– радост, щастие и придобиване на полезни умения.

Индивидуалната програма включва:

1) Тестване и анализ на актуалния здравен статус на клиента, обсъждане на желания резултат.

2) Индивидуални препоръки за хранене, корекция на хранителни навици без гладуване и стрес. Изчисляване на вода и нужни хранителни вещества в диетата.

3) Препоръки за избор и приемане на професионални хранителни добавки, без химия.

4) Подкрепа и регулярни консултации през определен период от време.


Подробности и записване на консултация на тел.: 0879859955

Какво казват другите за нас?

Продуктите са незаменим източник на важни хранителни вещества, които трудно получаваме в днешно време от храната, която консумираме. Незаменим източник на здраве и добър тонус.
Аделина Стефанова
Клиент
Използвам козметиката с авокадо от няколко месеца и съм много доволна от действието им. Продуктите са на био основа, изключително чисти и действат благоприятно на кожата и косата.
Наталия Футекова
Клиент
Ползвам продуктите на New Era For Health от година и половина.Те са Богатство! Дар от природата – натурални продукти , които моделират, изчистват, лекуват нашето тяло и даряват радост на живота ми!
Людмила Бързанова
Клиент
Kазвам се Мария Лиза Морелло, италианка съм. Със съпругът ми Антонио започнахме да приемаме прашец и бамбук през юли миналата година. След първата седмица на приема кожата ми се промени, изчистих проблеми със запек и с бъбреците. Съпругът ми се отърва от дългогодишен сърбеж поради много алергии .Той имаше голямо петно на кожата, което изчезна и ние бяхме много изненадани.
Мариа Лиза и Антонио Морелло
Клиент

Нашата кауза

Екипът на New Era For Health подкрепя Фондация “Смайл” като дарява сума на стойност от 1 лев за всеки закупен продукт. 

История на Фондация “Смайл” се ражда през 1995 година. Тогава доброволците, основатели на фондацията, започват благотворителна дейност чрез откриването на безплатна столова за възрастни и социално слаби в София, които се нуждаят от топъл обяд. След това дейността се разширява с програма, насочена към бежанци от Ирак, Иран, Армения и Сирия.

През 1998 година благотворителната дейност на фондацията вече обхваща цели 50 социални домове, сиропиталища, домове за инвалиди, старчески домове и домове за умствено изостанали пациенти. Допълнително, участниците предоставят помощ и на болници, клиники и манастири, които се нуждаят от такава.

 
През 2000 година доброволците основават Фондация „Смайл“, която познавате и днес. Със създаването ѝ поставихме във фокуса си подкрепата на младежите, които след навършване на 18 години, отпадат от социалната система и често остават без ясна посока за последващото си развитие. 
 
Фондация Смайл е винаги готова да защити личността и семейството от репресивни или антихуманни действия, които са в разрез със законите и правата на човека. Всяка жертва на насилие – психическо или физическо, може да намери закрила при нас. 
 
Паралелно с тази си дейност, членовете на нашата фондация се грижат не само за хората, но и за природата. Ние подпомагаме и разпространяваме екологичната култура и възпитание, както и природосъобразния и здравословен начин на живот.  

Научете повече за проектите и дейностите на Фондация “Смайл” от сайта им https://smilefoundation.net/

Ние предлагаме природни продукти, които спомагат за превенцията на здравето, решават здравословни и козметични проблеми, подобряват тонуса и балансират цялостно организма.

Наши партньори са доказани фирми производители, чиито продукти са с най-добро качество.

Предлаганите от New Era For Health продукти „Годжен“ (Guozhen), в превод „Съкровището на страната“ или „Държавно съкровище“ са наследници на китайска култура от пет хиляди години, свързана с хранителната терапия, която показва мъдростта на китайската нация. От създаването си през 1995 г. „Годжен“ се превръща в световно известна марка, която обхваща историята, културата, духа и качеството на една компания и е широко разпространена сред потребителите.

Продуктите отговарят на международните стандарти за GMP и притежават сертификат за управление на качеството ISO 9001, сертификат за безопасност на храните HACCP, сертификат за система за управление на околната среда ISO 4001, сертификат за система за управление на професионалното здраве и безопасност и сертификат за хигиена на производителя на хранителни продукти за износ.

Lappa Avocado

Продуктите ни с авокадо се грижат кожата на лицето ви да е дълбоко хидратирана, подхранена и здрава. Вълшебното авокадово масло предпазва, успокоява и регенерира. Богатото съдържание на витамини Е и B9 спомагат за изглаждането на кожата, оставяйки я кадифено мека. Този плод е ценен заради високата си хранителна стойност и се добавя към всички видове ястия благодарение на добрия си вкус и богата текстура.

След серия проучвания и статистически данни плодът с право си заслужи прозвището “супер храна”. Авокадото се нарежда сред първите места в списъка на най-здравословните храни на планетата.

Creta Carob

Creta Carob е създадена през 2006 г. и започва своята дейност през 2011 г. Това е семейна компания, чийто основен фокус е производството на различни биологични продукти от шушулки на рожков.

Основната дейност е производството на различни органични продукти от рожковите шушулки.
Creta Carob се намира на остров Крит в малко селце, наречено Argyroupoli. Продуктите на Creta Carob отговарят на разпоредбите на Европейския съюз и са получили биологична квалификация в Гърция и в Европейския съюз от TUV Австрия, Организацията за тестване и сертифициране на биологични продукти.

Рожковът е здравословна алтернатива на какаото. Рожковът, за разлика от какаото, не съдържа кофеин и теобромин, които са и двата стимуланта. Освен това рожковът не съдържа амин и фенилетиламин, които могат да предизвикат мигрена и алергични реакции.

Той няма оксалова киселина, която пречи на организма да използва калций и цинк. Оксаловата киселина в какаото може да бъде свързана с появата на петна при някои тийнейджъри, които ядат по-голямо количество шоколад.

Рожковът не съдържа глутен, така че е чудесно лечение за тези, които страдат от заболяване, наречено цьолиакия. Всички продукти от рожков на Creta Carob са без глутен, с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на мазнини. Те съдържат два пъти повече калций от млечното мляко.

Богати са на витамини А, В, В2, В3 и D и предлагат много следи от минерали. Те подпомагат храносмилането, понижават нивата на холестерола, облекчават диарията при кърмачета и възрастни, облекчават астмата (независимо дали е причинена или не от алергии), действат като отхрачващо средство, не съдържат кофеин, облекчават кашлицата и настинките, съдържат галова киселина и помагат за предотвратяване на полиомиелит. Също така е известно, че рожковът увеличава либидото и броя на сперматозоидите.

Pranarom

Pranarom произвежда чисти етерични масла, както и различни арома комбинации – течни и под формата на капсули. Компанията произвежда продукти и на основата на растителни масла, както и продукти, свързани със здравна козметика.

Всички продукти са разработени по проект и идея на един от най-признатите в световен мащаб фармацевти и ароматолози – Доминик Баду. Той е фармацевт, също както баща му и дядо му. А световно признание получава, благодарение на разработките си на базата на етеричните масла. Неговите книги и семинари жънат огромен успех сред здравни специалисти и ароматерапевти, превръщайки го в научната ароматерапия.

Доминик Баду е начело на Pranarom от 1991 година, в чиято дейност той влага всички свои познания и екпертност относно етеричните масла.

La Mell Cosmetics

La Mell Cosmetics е марка с експертен опит. Затвореният цикъл на производство, стандартизираните суровини и
доказаните професионалисти, с които La Mell Cosmetic работи гарантират направата на качествен и успешен продукт.

 

Професионалните технолози на La Mell Cosmetics, които са признати имена в бранша, са създатели на продуктите на новата българска марка козметика за лице, коса и тяло. Всички продукти отговарят на всички изисквания за стандартизиране на този вид изделия. Това е основният и безкомпромисен подход в работата по създаването на сериите мицеларна вода за лице, шампоаните против косопад, за бърз растеж и подхранващи, както и козметични продукти за тяло.

Всички продукти на La Mell Cosmetics отговарят на българските и международни стандарти за качество.  Компанията се грижи за безопасността на суровините, тяхното качествено производство и съхранение при създаването на всеки един продукт. Доказателство за това е че фирмата притежава GMP и ISO сертификати.

Специфичните суровини, вложени в шампоаните за бърз растеж и против косопад,  са основани на някои от познатите благоприятни ефекти върху човека на т.нар. продукт „конско чудо“. Черният хайвер, маслата от японска роза, арган и шеа, в мицеларните води La Mell Cosmetics, в добавка към витамините А, Е и В са доказано полезни за кожата на лицето съставки. Всички продукти са клинично тествани и доказано ефективни.

Real Food

Колагенът съставлява 30% процента от общия протеин в организма, което го прави най разпространеният протеин в човешкото тяло. Той предпазва и поддържа меките тъкани и ги свързва със скелета и придава структура на кожата, мускулите и костите.

След 25-годишна възраст колагенът в тялото започва да намалява. Чрез приемът на протеина се стимулира синтеза на ендогенен колаген в организма и това носи много ползи за здравето.

С редовен прием на колагеновите пептиди, или иначе казано хидролизирания колаген, се поддържа по добра спортна форма, здрава опорно-двигателна система, добро храносмилане и привлекателен външен вид.

 

Хидролизираният колаген е подходящ за мъже и жени след 25-годишна възраст, за активно спортуващи, за жени в менопауза, за хора с намалена костна плътност и “чупливи” кости, за
хора с проблеми с храносмилането, за възстановяване след операции, травми и контузии на опорно-двигателната система и други.

Elixirs & Co

Elixirs & Co извършва цялото производство на своите продукти във Франция. Цветята на д-р Бах се берат в естествената им дива среда и идват от места, разположени в цяла Франция. Те следват стриктно записаното в трудовете на доктор Бах. Този метод включва ръчно бране на цветовете от диворастящи цветя и растения в екологично чисти райони, без каквото и да било животинско или промишлено замърсяване.

Компанията Elixirs & Co е член на на Гилдията на цветята на Бах (Bach Flower Guild). Тя обединява няколко производители на европейски цветни есенции и гарантира установяването на стандарт за качество, етика и автентичност в метода на приготвяне на еликсири. Компанията е сертифицирана по метода “Dr. Bach Method”, присъстващ на всички техни продукти, който удостоверява тяхното качеството.

При работата по производство на вълшебните елексири се спазват стриктно процесите на извличане: соларизация (екстракция във вода под действието на слънчевите лъчи) и на изваряване (екстракция във вряща вода).

Цветята на Бах са създадени през 30-те години на ХХ век от англйския лекар Едуард Бах, който дава своето име на метода. Неговата философия е изпреварила доста своето време. Мотото му е “Докато Душата, Тялото и Духът на човека са в хармонично съзвучие, нищо не може да ни засегне, огорчи, разстрои.” (Tant que l’ame, le corps et l’esprit sont en harmonie, rien ne peut nous affecter.). Д-р Бах посвещава 10-те последни години от своя живот на опознаването и проучаването на 38-те различни форми на поведението на хората.

След много години натрупан опит тези 38 единични цветни еликсири, отговарящи на една от различните форми на поведение на хората, отстъпиха място на многобройни комбинации от цветята на д-р Бах. За всеки емоционален проблем, съществува специална комбинация. В случай на нужда можете да се обърнете към специалист, който може да изготви индивидуална комбинация – специално за Вашето конкретно състояние и проблеми.

Naturelle With Love

Компанията Naturelle With Love е производител на хомеопатична паста за зъби.

Органичната розова вода, която съдържат техните продукти е получена от цветовете на Rоsa Damascena, култивирана в Розовата долина на България, известна с най-подходящи условия за отглеждането й. Розата винаги е била символ на красота, младост и здраве. Тя притежава мощно противовъзпалително и антибактериално действие.

Изключително подходяща за използване в продукти за орална хигиена и активна антикариесна профилактика.

Фините капчици етерично розово масло разтворени в нея и придават интензивен флорален аромат и уникални свойства.

Екстра върджин зехтин MANOLAKIS

Екстра върджин зехтин MANOLAKIS е първокласно качество натурален зехтин от остров Крит.

Произвежда се от маслини сорт Коронейки и сорт Цунатис във фамилната маслена фабрика EVOSMOS за зехтин, смлени в деня в който се събират. Съчетанието на средиземноморско слънце, чудесен микроклимат, идеални за маслините средни температури и влажност го правят уникален, не случайно наричан „течно злато“ от Омирови времена.

Вкусете екскурзия до ароматите на остров Крит – цитрус, пресен бадем, артишок, домат, свежа трева и билки, с идеални индикатори на горчивина и люто.

Зехтин MANOLAKIS е удостоен с множество награди като DLG, Selection, Grate taste, Ekomi и Tutti i sensi и заслужава постоянно място на трапезата във всеки дом!